Extra diensten

Krachten bundelen maakt ons samen sterker! Dat is ons motto wanneer wij zoeken naar samenwerkingsverbanden met toppers in hun vakgebied. Ook bieden wij samen extra mogelijkheden zoals catering en het geven van presentaties, clinics, spreekuren en opleidingsdagen.

 

Run2Day Zwolle

Eigenaar van Run2Day Zwolle is Eddie Sevink. Hij is marathonloper, powerwalker en trainer in deze sporten. Ook is hij Running Therapeut en praktijkdocent bij de opleiding Running Therapie. Marathons heeft hij gelopen van Rotterdam tot New York, en van Nieuw Zeeland tot Nepal. 

Het team van Run2Day Zwolle staat in Zwolle voor jou klaar met de meest uitgebreide collectie en het allerbeste advies op hardloopgebied. Jarenlange ervaring van ons professionele team staat garant voor het optimaal aanmeten van jouw hardloopschoenen. Maar natuurlijk ook voor kleding, accessoires en schema’s.

Catering op locatie

Arno de Boer en Henk Schippers vormen De Horeca Mannen. Samen hebben zij ruim 50 jaar ervaring in de Horeca en hebben diverse organisaties geholpen met opstarten, ontwikkelen en groeien.

In Zwolle runnen zij de unieke feestlocatie De Ooster-Schelde en Winkelcafé Engel. In het najaar van 2019 zijn daar Brasserie GuuZs en Brasserie LoeZs bijgekomen. 

Succes in de horeca staat en valt bij gezonde collega’s. Als onze collega’s zich prettig voelen en goed in hun vel zitten dan vertaalt zich dit ook naar onze gasten toe. Dat doen we door middel van een gericht vitaliteitsprogramma voor alle vaste collega’s.

Deze krijgen vanuit Your Total Lifestyle coaching en metingen op het gebied van voeding, training, mindset en algehele leefstijl. Daarnaast voor lichamelijke klachten (en hoe deze te voorkomen) fysieke therapie en massages.

Ook verzorgen De Horeca Mannen catering tijdens een evenement of bijeenkomst samen met Your Total Lifestyle. Er zijn diverse arrangementen mogelijk maar er kan ook een op maat
gesneden antwoord van persoonlijke wensen gemaakt worden.

 

Allerlekkerste koffie

Binnenkort meer

Leef NL Preventiecentrum

Leef!, een NL ACTIEF Preventiecentrum in Wijhe voor iedereen die vitaler wil worden en wil werken aan zijn/haar gezondheid. Bewegen in een ongedwongen sfeer, kleinschalig, met een persoonlijke benadering waarbij maatschappelijk ondernemen, vitaliteit, functioneel trainen en leefstijlverandering voorop staan. 

Herbert Stoffels, eigenaar van Leef zet groots in op samenwerkingsverbanden en hebben inmiddels korte lijntjes met de gemeente Olst-Wijhe, eerstelijns zorg en plaatselijke verenigingen.

Goede voorbeelden hiervan zijn: de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) die zij sinds april 2019 draaien en welke uit de basisverzekering vergoed wordt en het Leefstijl traject ‘Verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt’ die zij samen met de Gemeente Olst-Wijhe draaien.

Met onze samenwerking met Leef kunnen we nog meer mensen bereiken en begeleiden naar het beste duurzame resultaat.