Extra diensten

Krachten bundelen maakt ons samen sterker! Dat is ons motto wanneer wij zoeken naar samenwerkingsverbanden met toppers in hun vakgebied. Ook bieden wij samen extra mogelijkheden zoals catering en het geven van presentaties, clinics, spreekuren en opleidingsdagen.

 

Run2Day Zwolle

Eigenaar van Run2Day Zwolle is Eddie Sevink. Hij is marathonloper, powerwalker en trainer in deze sporten. Ook is hij Running Therapeut en praktijkdocent bij de opleiding Running Therapie. Marathons heeft hij gelopen van Rotterdam tot New York, en van Nieuw Zeeland tot Nepal. 

Het team van Run2Day Zwolle staat in Zwolle voor jou klaar met de meest uitgebreide collectie en het allerbeste advies op hardloopgebied. Jarenlange ervaring van ons professionele team staat garant voor het optimaal aanmeten van jouw hardloopschoenen. Maar natuurlijk ook voor kleding, accessoires en schema’s.

Catering op locatie

Arno de Boer en Henk Schippers vormen De Horeca Mannen. Samen hebben zij ruim 50 jaar ervaring in de Horeca en hebben diverse organisaties geholpen met opstarten, ontwikkelen en groeien.

In Zwolle runnen zij de unieke feestlocatie De Ooster-Schelde en Winkelcafé Engel. In het najaar van 2019 zijn daar Brasserie GuuZs en Brasserie LoeZs bijgekomen. 

Succes in de horeca staat en valt bij gezonde collega’s. Als onze collega’s zich prettig voelen en goed in hun vel zitten dan vertaalt zich dit ook naar onze gasten toe. Dat doen we door middel van een gericht vitaliteitsprogramma voor alle vaste collega’s.

Deze krijgen vanuit Your Total Lifestyle coaching en metingen op het gebied van voeding, training, mindset en algehele leefstijl. Daarnaast voor lichamelijke klachten (en hoe deze te voorkomen) fysieke therapie en massages.

Ook verzorgen De Horeca Mannen catering tijdens een evenement of bijeenkomst samen met Your Total Lifestyle. Er zijn diverse arrangementen mogelijk maar er kan ook een op maat
gesneden antwoord van persoonlijke wensen gemaakt worden.

Espressobar Maling in Zwolle

Voor de allerlekkerste koffies en huisgemaakte gebak.

Binnenkort meer..