06 - 45 46 95 52  /  06 - 48 00 39 73 info@yourtotallifestyle.nl

Loopbaan & werk

De arbeidsmarkt biedt momenteel veel mogelijkheden, zowel werkgevers als recruiters hebben vele vacatures. Waarom is het dan toch zo moeilijk een baan te vinden? Waar zijn ze?

Vacatures zijn niet altijd meer zichtbaar via de voor jouw bekende kanalen en worden via andere netwerken vervuld. Kortom, of je nu werkend bent of niet, het is vaak lastig werk te vinden wat passend is gezien jouw persoonlijke ambities, mogelijkheden, kwaliteiten en vaardigheden. Dus hoe krijg je dan inzicht in die vacatures? En hoe kun je jezelf onderscheiden van andere sollicitanten? En hoe zorg je ervoor dat werkgevers overtuigd raken van jouw kwaliteiten / vaardigheden.

Your Total Lifestyle helpt je bij het zoeken en accepteren van werk wat bij jou past. Wat is jouw personal brand, hoe presenteer je jezelf door personal styling (uiterlijk en kleding) en welke werkgevers sluiten aan bij jouw talenten en wat zijn de lokale actuele arbeidsmarktmogelijkheden? Met een vaste begeleider word je actief ondersteund in het beantwoorden van bovenstaande vragen. We helpen je graag bij het maken en realiseren van jouw werkdoelen en zoeken actief mee naar een geschikte werkplek.

Your Total Lifestyle is bekend met het lokale bedrijfsleven waardoor wij altijd een actueel beeld van de lokale arbeidsmarktmogelijkheden hebben. We bieden jou maatwerk en persoonlijke betrokkenheid.

Samen

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… Wij helpen daarom zoveel mogelijk mensen die vast zitten op zowel persoonlijk, zakelijk, fysiek, mentaal als emotioneel gebied.