06 - 45 46 95 52  /  06 - 46 15 92 78 info@yourtotallifestyle.nl

Vitaliteit plus

Je wil meer energie, sneller herstellen, een gezonder lichaam, betere sportprestaties, positief in het leven staan en het gevoel hebben dat je de hele wereld moeiteloos aankan. Dat is waar wij met iedereen naar toewerken.

Vitaliteit is dus meer dan alleen voeding en beweging. Het plan wat we samen gaan maken is dus voor het optimaliseren van je algehele vitaliteit en dat kan ook nog op verschillende vlakken.


Met een vitaliteitscoach plus
en hierbij wordt gekeken naar:

 • Leefstijl:
  – wat is voor jou de juiste voeding want iedereen is anders
  – sport/beweeg je, hoe en met welke intensiteit is dat het beste om te doen
  – welke factoren meespelen die jou of jouw succes (resultaat) kunnen beïnvloeden
 • Omgevingsfactoren zoals je leefomgeving, school of werk en maatschappij
 • Persoonlijke eigenschappen die op jou (op dit moment) een te grote invloed zouden kunnen hebben
 • Coaching o.a. voor meer energie en sneller herstel, sterke motivatie, positiviteit, bewustwording, voorkomen en verminderen van stress, burn-out en chronische vermoeidheid
 • Eventuele meting & analyse om precies te kunnen zien van waar je staat op dit moment met je voeding, (top)sport en fysieke en mentale gesteldheid


Met een vitaliteitstrainer

 • Om het maximale uit je (top)sport te willen halen.
  Dit wordt gedaan met een hele unieke manier van trainen en coachen waardoor je veel sneller resultaat zal gaan halen. We kijken namelijk precies welke type voeding en manier van trainen bij je past en daarnaast wordt ook naar alle factoren gekeken die invloed zouden kunnen hebben op jou of jouw resultaat.
 • Coaching o.a. op het gebied van motivatie, positiviteit, mindset, talent, weerbaarheid, mentaal fit en sterk, gedrag, leefstijl, bewustwording en als vertrouwenspersoon.
 • Daarnaast zijn onze vitaliteitstrainers ook voor het opleiden, aansturen en begeleiden van (personal) trainers/coaches en studenten.


Met een vitaliteitstherapeut

 • Voor het verminderen en voorkomen (preventie) van lichamelijke klachten en mentale/emotionele problemen waaronder onze behandelingen (zie kopje lichamelijke klachten), meting & analyse en verschillende coaching.
 • De coaching gaat hierbij dieper dan de vitaliteitscoach en is dus naast vitaliteit ook meer gericht op o.a. faalangst, angststoornissen, ADD, ADHD, autisme, depressie.

 
Vitaliteit Zwolle & omgeving
Vitaliteit Almere
Vitaliteit Zutphen
Vitaliteit Heerenveen
Vitaliteit Wijhe

Alles is mogelijk

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen resultaat....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.