06 - 45 46 95 52  /  06 - 48 00 39 73 info@yourtotallifestyle.nl

Vitaliteit & gezondheid

Je zit lekker in je vel, je blaakt van de energie, je hebt een gezond lichaam, staat positief in het leven en hebt het gevoel dat je de hele wereld moeiteloos aankan.

Dit is waar we als vitaliteitscoach naar toewerken. Vitaliteit is dus meer dan alleen voeding en beweging. Het plan wat we samen gaan maken is dus voor het optimaliseren van je algehele vitaliteit.


Welke factoren kunnen je vitaliteit beïnvloeden:

  • Leefstijl:
    – juiste voeding
    – met welke intensiteit te sporten/bewegen
    – welke stressfactoren spelen mee die je resultaten kunnen beïnvloeden
  • Omgevingsfactoren: leefomgeving, maatschappij
  • Werkfactoren: werkdruk, werksfeer, werkomgeving
  • Persoonlijke eigenschappen: perfectionisme, negatief zelfbeeld, bewijsdrang

Vaak maken mensen ook gebruik van onze gezondheidsmeting (zie verder beneden). Dit voor een nog betere analyse en plan van aanpak en dus sneller resultaat.


Onze manier van werken

De manier waarop wij werken gaat helemaal uit van jou. Jij bepaalt die groei. Wij stimuleren je, houden je een spiegel voor, helpen je inzicht te bieden in je vaste patronen en wensen. Zo ontwikkelt zich een coachingstraject op maat waarbij wij adviseren en aanvullen om datgeen te bereiken wat jij nodig hebt.

Zo groei je stap voor stap naar een nieuwe situatie.


Gezondsheidsmeting

Wil jij binnen 8 minuten weten hoe gezond jij bent? Kom dan deze unieke meting ervaren waar zelfs AC Milan gebruik van maakt.

De meting geeft als resultaat een heldere en concrete analyse van de emotionele, persoonlijke, fysieke en voedingsproblematiek waarvan iemand hinder ondervindt. De verzuring van het lichaam wordt hierin ook meegenomen samen met alle stressfactoren die je lichaam zou kunnen beïnvloeden.


Stress en verzuring

Door veel stress en een te hoge verzuring van je lichaam wordt je weerstand minder en dat zorgt weer voor minder snel herstel, eerder last van blessures en klachten en doelen/resultaten worden minder snel behaald.


Je doel sneller bereiken

Met deze meting kunnen we dus kijken waar problemen vandaan komen, welke stressfactoren op dit moment een rol spelen, welke type voeding het beste bij jou past en met welke intensiteit je het beste kan sporten of bewegen (op dit moment). Dit om problemen te verminderen of te voorkomen en je doelen sneller te bereiken.

Samen

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… Wij helpen daarom zoveel mogelijk mensen die vast zitten op zowel persoonlijk, zakelijk, fysiek, mentaal als emotioneel gebied.