06 - 45 46 95 52  /  06 - 48 00 39 73 info@yourtotallifestyle.nl

Vitaal & gezond leven

Je zit lekker in je vel, blaakt van de energie, hebt een gezond lichaam, staat positief in het leven en hebt het gevoel dat je de hele wereld moeiteloos aankan. Dat is waar we met onze vitaliteitscoaches samen naar toewerken.

Vitaliteit is dus meer dan alleen voeding en beweging. Het plan wat we samen gaan maken is dus voor het optimaliseren van je algehele vitaliteit.


Als vitaliteitscoach kijken we naar:

  • Leefstijl:
    – dus wat is voor jou de juiste voeding
    – hoe sport/beweeg je en met welke intensiteit is dat het beste om te doen
    – welke factoren spelen mee die jou of jouw succes (resultaat) kunnen beïnvloeden
  • Omgevingsfactoren: leefomgeving, maatschappij
  • Werkfactoren: werkdruk, werksfeer, werkomgeving
  • Persoonlijke eigenschappen: o.a. perfectionisme, negatief zelfbeeld, bewijsdrang, moeite met loslaten of grenzen aangeven

Ook maken mensen hierbij veel gebruik van onze vitaliteitsmeting voor nog sneller succes.


Ook hebben we vitaliteitstrainers

– om het maximale uit je (top)sport te willen halen. Dit wordt gedaan met een unieke manier van (personal) training/coaching.
– daarnaast ook voor het opleiden en aansturen van (personal) trainers/coaches.

Coaching o.a. op het gebied van motivatie, talent, weerbaarheid, mentaal fit en sterk worden, gedrag, als vertrouwenspersoon.


Vitaliteitstherapeuten

voor het verminderen en voorkomen (preventie) van lichamelijke en mentale/emotionele problemen waaronder onze behandelingen (zie kopje lichamelijk vast), vitaliteitsmeting en coaching.

De coaching gaat hierbij dieper dan de vitaliteitscoach en is dus naast vitaliteit ook meer gericht op o.a. faalangst, angststoornissen, ADD, ADHD, autisme, depressie.


Vitaliteitsmeting: de meest complete preventieve lifestyle scan

De unieke meting waar zelfs AC Milan gebruik van maakt geeft als resultaat een heldere en concrete analyse van de mentale, persoonlijke, fysieke en voedingsproblematiek waarvan iemand hinder ondervindt (ook voor het voorkomen en zien van een burn-out).

Daarnaast geeft de meting ook weer welke factoren er meespelen die jou of jouw resultaten zouden kunnen beïnvloeden.


Sneller succes door een gerichter advies

Vanuit de meting kan er een gerichter advies worden gegeven op het gebied van (top)sport, werk, intensiteit van trainingen, welke type voeding je nodig hebt, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling.


Optimale weerstand

Door met de adviezen aan de gang te gaan ben je bezig om een optimale weerstand te creëren. Daardoor worden problemen minderen of voorkomen (preventie) en worden doelen sneller bereikt.

 

Alles is mogelijk

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen resultaat....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.