06 - 45 46 95 52  /  06 - 48 00 39 73 info@yourtotallifestyle.nl

Vitaliteit

Je zit lekker in je vel, je blaakt van de energie, je hebt een gezond lichaam, staat positief in het leven en hebt het gevoel dat je de hele wereld moeiteloos aankan.

Dit is waar we als vitaliteitscoach samen naar toewerken. Vitaliteit is dus meer dan alleen voeding en beweging. Het plan wat we samen gaan maken is dus voor het optimaliseren van je algehele vitaliteit.


Welke factoren kunnen je vitaliteit beïnvloeden:

  • Leefstijl:
    – juiste voeding
    – met welke intensiteit te sporten/bewegen
    – welke stressfactoren spelen mee die je resultaten kunnen beïnvloeden
  • Omgevingsfactoren: leefomgeving, maatschappij
  • Werkfactoren: werkdruk, werksfeer, werkomgeving
  • Persoonlijke eigenschappen: perfectionisme, negatief zelfbeeld, bewijsdrang

De meeste mensen maken ook gebruik van onze gezondheidsmeting. Dit voor een nog betere analyse en plan van aanpak en dus sneller resultaat.


Gezondsheidsmeting

Wil jij sneller resultaat, mentaal fit en sterk worden, meer energie, sneller herstellen of klachten/problemen verminderen of voorkomen. Kom dan deze unieke meting ervaren waar zelfs AC Milan gebruik van maakt.

Deze meting geeft als resultaat een heldere en concrete analyse van de mentale, persoonlijke, fysieke en voedingsproblematiek waarvan iemand hinder ondervindt. Ook de verzuring van het lichaam wordt hierin meegenomen samen met alle stressfactoren die je resultaten zou kunnen beïnvloeden.


Stress en verzuring

Stress en een te hoge verzuring zorgen voor een minderde weerstand. En als je weerstand minder wordt heb je herstel je minder snel, krijg je eerder last van blessures en klachten en doelen/resultaten worden minder snel behaald.


Je doel sneller bereiken

Met deze meting kunnen we dus kijken waar problemen vandaan komen, welke stressfactoren op dit moment een rol spelen, welke type voeding het beste bij jou past en met welke intensiteit je het beste kan sporten of bewegen (op dit moment). Hierdoor zullen problemen minder of voorkomen worden en zal je je doelen sneller bereiken.

Ervaring

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen resultaat....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.