Studenten

Steeds meer studenten lopen vast

En dat komt omdat er tegenwoordig veel van ze wordt verwacht. Er ligt een hoge druk op het moeten presteren en waar een student aan hoort te voldoen volgens de maatschappij. Ook vanuit school, thuis als op het sociale vlak ervaren studenten vaak teveel druk en dat zorgt voor steeds meer stress en problemen.


Stress & ongezonde stress

Een beetje stress is niet zo erg; dit kan helpen om beter te presteren. Maar als er een opeenstapeling is van stressfactoren: toegenomen prestatiedruk, bepaalde verwachtingen van thuis of omgeving, angst voor schulden, teveel en te hard trainen/sporten, ongezonde leefstijl, dan is er onvoldoende tijd om te kunnen herstellen en spreken we over ongezonde stress.


Wat gaan we samen doen

Samen gaan we kijken welke ongezonde stress er allemaal in je dagelijkse leven meespelen en welke van deze stressfactoren we al op korte termijn kunnen verminderen. Daardoor ontstaat er meer ruimte, meer rust en ontspanning.

En vanuit de ontspanning werk je beter en maak je ook vaak betere keuzes wat weer belangrijk voor je toekomst is.

Daarnaast gaan we kijken hoe we je lichaam weer meer energie kunnen geven, sneller kunnen laten herstellen, welke richting nou het beste (op dit moment) bij jou zou passen en hoe je succesvol wordt met de dingen die je (graag) wilt doen.

Alles is mogelijk

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… succes blijft uit, een burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen uitdaging meer....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.