06 - 45 46 95 52  /  06 - 48 00 39 73 info@yourtotallifestyle.nl

Studenten fit en stressvrij

Steeds meer studenten lopen vast. Dat komt omdat er tegenwoordig veel van ze wordt verwacht, er ligt een hoge druk op het moeten presteren en waar een student aan hoort te voldoen volgens de maatschappij. Ook vanuit school, thuis als op het sociale vlak ervaren studenten vaak teveel druk en dat zorgt voor steeds meer stress en problemen.


Stress & ongezonde stress

Een beetje stress is niet zo erg; dit kan helpen om beter te presteren. Maar als er een opeenstapeling is van stressfactoren: toegenomen prestatiedruk, bepaalde verwachtingen van thuis of omgeving, angst voor schulden, teveel en te hard trainen en ongezonde leefstijl, dan is er onvoldoende tijd om te kunnen herstellen en spreken we over ongezonde stress.

Het is dus heel belangrijk om naar je lichaam te luisteren en de signalen niet te negeren. Doe je dit wel, dan heb je kans om onder andere een burnout of depressie te krijgen.


Coaching wat bij jou past

Onze uitgangspositie voor coaching ben jij. Wat is je vraag, waar heb je het moeilijk mee of waarin wens je te willen groeien? Je kunt het zo zien: je weg uit deze situatie is een weg van persoonlijke groei. Doelen, ontwikkeling of resultaten; deze kunnen we jou niet opleggen. Deze bepalen we samen en ontwikkelen (of herontdekken) de talenten die je al in je hebt.

Jij bepaalt die groei. Wij stimuleren je, houden je een spiegel voor, helpen je inzicht te bieden in je vaste patronen en wensen. Zo ontwikkelt zich een coachingstraject op maat waarbij wij adviseren en aanvullen om datgeen te bereiken wat jij nodig hebt.

Zo groei je stap voor stap naar de voor jou gewenste situatie. Maar dat niet alleen, je leert ondertussen veel van jezelf en wat je allemaal kunt.


Studentenleven weer op orde

Wil jij je studentenleven weer op orde hebben, dan gaan we samen kijken welke oplossingen we daarvoor kunnen vinden.

Ervaring

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen resultaat....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.