Klant vertelt

Het sneller aangeven van mijn grenzen

Ik heb de coaching van Lieke als zeer prettig ervaren. Lieke is een warme vrouw met een uitstekend inlevingsvermogen. Ze heeft mij aan het denken gezet hoe het ook anders zou kunnen. Zo heb ik onder andere geleerd beter naar mijzelf te luisteren en grenzen te stellen.

Fantastisch om te ervaren hoe goed mij dat doet!

Bedankt Lieke

A. uit Kampen

Met een trage schildklier toch 10 kilo kwijt in 4,5 week

Ik worstel al jaren met overgewicht en ben uiteindelijk beland bij de huisarts.

Conclusie: je hebt gewoon ‘pech’ want je hebt een trage schildklier en daar moet je mee leren leven.

Zelf was ik hier niet van overtuigd.

Toen kwam ik in contact met Jaime en heeft hij onderzocht wat er aan de hand was: mijn Lichaam was oververmoeid en kon de afvalstoffen niet goed verwerken waardoor ik dus niet kon afvallen en steeds meer aankwam.

Aan de hand van dit resultaat hebben Lieke en Jaime een plan opgesteld en hebben gekeken naar o.a. mijn voeding met als doel ‘gezonder worden’, niet zozeer afvallen of letten op calorieën (ik eet net zoveel) zoals veel afvalprogramma’s doen.

Resultaat: na 4,5 week al 10 kilo kwijt, geen opgeblazen gevoel meer en bovendien lichamelijk veel frisser en gezonder!

Conclusie: luister goed naar je lichaam, neem geen genoegen met ‘pech’ maar ga er actief mee aan de slag en laat je ondersteunen door de kennis en kunde van Lieke en Jaime!

Sander uit Zutphen

6 jarige Caitlyn

Ik vind Jaime heel lief en leuk. Ik voel mij veilig bij hem. Hij pest mij nooit. Hij gaat mij altijd beschermen. Ik kan alles zeggen en dan is hij nog steeds lief en wil hij mij nog steeds helpen.

Ik vind het fijn dat hij mij altijd goed helpt en mij veel leert. Hij maakt ook veel grapjes en hij is ook beetje ondeugend.

Jaime is schattig.

Caitlyn uit Rottum

Trainen vanuit de basis

Jaime houdt rekening met ieders specifieke aanleg, beperkingen, ambities, motivatie en eigenaardigheden.

Hij traint consequent en systematisch aan de essentiële basiselementen die nodig zijn om verder te komen. Niet door het afsteken van ingewikkelde verhalen maar door het terugbrengen van alles naar de kern van de zaken en “eenvoudige” taken en oefeningen.

Juul uit Zutphen

Parkinson nu veel aangenamer

Via via heb ik Jaime leren kennen en daar ben ik heel blij om.

Ik wist het niet meer. Ik ging steeds meer voorover gebogen lopen en liep bijna 90 graden. Ben overal geweest maar zowel ziekenhuis als andere therapeuten wisten het niet meer. Hoort erbij zeiden ze.

Toen kwam ik bij Jaime. Hij heeft me 4 keer behandeld en daarnaast kreeg ik tools mee om met de Parkinson om te gaan. Ik kon het niet accepteren namelijk. En wat hij zegt. Acceptatie is transformatie.

Na 4 keer kon ik weer bijna helemaal rechtop lopen. Niet lang maar maar wel paar seconden. Maar ik stond weer bijna helemaal rechtop.

Nu kom ik elke 2 weken om het bij te houden want Parkinson gaat niet weg. Maar ik kan wel steeds langer lopen en steeds langer rechterop.

Echt super bedankt

J. uit Zwolle

Vertrouwen

Ik heb Jaime eerst leren kennen als trainer. Maar al snel merkte ik dat hij niet alleen goed is in training geven.

Hij geeft mij het gevoel dat ik mijn verhaal bij hem kwijt kan en hij mij begrijpt of wil leren begrijpen. Ook heb ik bij hem het gevoel dat ik mij niet voor mezelf moet schamen en dat ik er mag zijn zoals ik ben.

Hierdoor heb ik een vertrouwensband met hem kunnen opbouwen en heb ik het gevoel dat ik met alles bij hem terecht kan.

Elze uit Zutphen

Artrose in de onderrug en chronische pijn

Door de behandelingen van Jaime ben ik na 8 jaar eindelijk van mijn pijn verlost.

Op jonge leeftijd werd er bij mij artrose in de onderrug geconstateerd en ik werd naar huis gestuurd met de mededeling ‘Leer er maar mee te leven, artrose is niet te genezen’. Ik moest maar een paracetamolletje nemen als de pijn te erg werd. Dat deed ik, 10 tot 20 per dag maar het hielp niet. Het was een harde dobber, de pijn belemmerde me in mijn dagelijkse leven, mijn werk en de zorg voor mijn twee kinderen.

Ik moest na twee jaar besluiten om te stoppen met werken, de pijn koste mijn lichaam teveel energie.Toen kwam ik via een vriendin in contact met Jaime. Hij vertelde me dat hij me waarschijnlijk wel zou kunnen helpen. Al na één behandeling merkte ik het verschil. Behalve de pijn in mijn onderrug, had ik ook veel last van mijn nek en schouders. Je probeert je pijn te compenseren door andere, verkeerde houdingen aan te nemen waardoor je weer op andere plekken in je lichaam klachten krijgt.

Na enkele behandelingen heb ik helemaal geen pijn meer. Ik heb nu weer veel meer energie en kan weer leuke dingen doen met de kinderen en nog zoveel meer! Door de behandelingen heb ik veel meer inzicht gekregen in hoe mijn lichaam werkt dankzij de gesprekken met Jaime.

Ik ben heel dankbaar dat ik hem ontmoet heb en kan iedereen die last heeft van chronische pijn van harte aanbevelen om gauw een afspraak te maken!

Haya uit Almere

Meer energie en afgevallen door de juiste voeding

Ik ben erg afgevallen en ik heb veel meer energie en dat in zo’n korte tijd. En dat zonder honger of dipje zelfs. En dat alleen maar omdat Lieke kijkt van wat je lichaam precies nodig heeft. Bij mij kwam eruit dat ik juist minder eiwitten moest gaan eten.

Dit had ik nooit verwacht dus ik zou het iedereen aanraden om langs gaan want je denkt dat je goed eet maar bij mij was dat dus ook niet zo. .

M. uit Meppel

De juiste handvatten en van mijn rugklachten af

2 Jaar geleden ontmoette ik Jaime tijdens mijn werk waar hij regelmatig kwam. Ik heb hem leren kennen als een gedreven, betrouwbare, lieve jongen.

In die periode had ik vaak last van mijn rug en zat ik met een aantal dingen. Hij vertelde toen mij over hun bijzondere manier van werken die op zeer korte termijn resultaat zouden kunnen hebben. Dus ik besloot om meteen een afspraak bij hem te maken.

Tijdens de eerste afspraak kon ik mijn verhaal kwijt en kreeg goede handvatten mee waar ik daadwerkelijk wat aan heb. Daardoor werd ik bewuster van voeding, beweging en zo ook de logische verklaringen waar bepaalde kwalen vandaan komen.

Waar ik eerder bij verschillende (fysio)therapeuten ben geweest was na 1 behandeling bij Jaime bijna al mijn pijn verdwenen. En dat komt omdat hij kijkt naar de kern van het probleem en daarmee bezig gaat (dus geen symptoombestrijding wat heel veel gebeurd)

Sindsdien kom ik 1x per maand voor een APK om zo (nieuwe) problemen te voorkomen.

Ik vind het een fijne persoonlijke manier van werken en zeer effectief.

Dennis uit Groningen

Slaapproblemen en mentaal sterker

Na een behandeling van Jaime sliep ik meteen en de hele nacht door! En nog steeds. En dat terwijl ik al meer dan een jaar vanaf 2.00 uur in slaap val tot ongeveer 5.30. Dus normaal een paar uurtjes.

Ook heb ik een sterker mentaal gevoel gekregen en voel ik me niet meer zo afgeschreven. Dankjewel. Prachtig cadeau.

Alice uit Zwolle

Ziekte van Bechterew

Door de behandeling van Jaime heb ik weinig tot geen last meer van mijn Bechterew. Wel merk ik dat als ik het niet bijhoudt ik weer meer last ga krijgen. En dat wil ik niet.

Ik hou het nu maandelijks bij waardoor ik niet alleen geen last meer heb maar ook beter kan functioneren.

L. W. uit Zwolle

Jarenlang erge rugklachten na een paar keer al weg

De behandelingen van Jaime hebben mij enorm geholpen. Na 20 jaren zittend op kantoor te hebben doorgebracht kreeg ik last van ernstige rugklachten. Daardoor kon ik ineens hooguit een halfuurtje pijnvrij zitten. Ik vermeed lange autoritten en op mijn werkplekken had ik zit-sta bureau’s neergezet.

Maar dit was natuurlijk symptoombestrijding. De behandelingen bij de fysiotherapeut boden weinig verlichting en die van de chiropractor (nieuw woord voor kraker) voelde helemaal niet goed. Totdat iemand mij adviseerde bij Jaime langs te gaan.

Sindsdien begrijp ik veel meer van mijn lichaam en de oorzaak van mijn klachten. Hij constateerde dat ik scheef stond en dan kun je oefeningen doen tot je een ons weegt. Maar zoals hij zo mooi verwoorde: “als je fundering scheef staat moet je het gebouw juist niet extra belasten”. Toen Jaime voor het eerst mijn bekken recht had gezet voelde het alsof ik een paar nieuwe benen had gekregen. Daarnaast zette hij op subtiele wijze mijn ruggewervels recht en werden de spieren losgemaakt en heb ik op dit moment helemaal geen last meer van mijn rug.

Ik kan dan ook iedereen met klachten aanraden om een keer bij Jaime langs te gaan.

BN'er uit Almere

Ons kind van 7 vertelt alles

Ons kind is altijd vrij stil en praat bijna nooit over haar gevoel.

Bij Jaime is dat anders. Ze vertelt hem alles. En dat doet ze bijna bij niemand. Hierdoor zijn we erachter gekomen dat ze toch met dingetjes zit die ze ons niet vertelt. En wij dachten (zoals veel ouders denken) dat ze ons alles wel zou vertellen.

Door Jaime horen wij niet alleen waar ze mee zit (hij kruipt echt in die wereld of zo) maar ook hoe wij daar het beste mee om kunnen gaan. Daardoor voelt ze zich begrepen en wordt ze nog vrolijker.

Ze vertelt ons daardoor ook steeds meer waardoor onze band nog sterker is geworden.

Denise uit Zutphen

Betere prestaties met mijn topsport

Zelf dacht ik dat ik al veel wist van training en voeding. Maar na een gesprek met Jaime wist ik dat er nog veel meer uit te halen was.

De manier waarop hij dingen uitlegt en hoe we alles zijn gaan doen heeft voor mij niet alleen veel betere prestaties opgeleverd maar ook veel nieuwe inzichten.

Bekende topsporter

Beter bewegen als Parkinson-patiënt

Voor mij als Parkinson-patiënt is het belangrijk een zo regelmatig mogelijk leven te leiden.

Jaime zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en dat mijn verkrampte spieren weer stuk soepeler worden. Dat zorgt ervoor dat ik makkelijker kan bewegen, oefeningen beter kan uitvoeren en dat ik weer bijna helemaal rechtop kan staan.

M. v.d. L. uit Zwolle

5 kilo afgevallen in 2,5 week tijd

Zelf ben ik nu een aantal weken bezig met de voeding van Lieke.

Niet alleen heb ik meer energie en minder klachten, maar ben ik doordat we de voeding hebben aangepast (zonder minder te eten) al 5 kilo kwijt.

Dank jullie wel

H. uit Heerde

Volledig vertrouwen

Na jaren zoeken naar een goeie, stevige maar effectieve en ontspannende massage, kwam ik via via bij Jaime terecht!

Zelf heb ik al jaren last van rug en nekklachten en ik kan zeggen dat mijn klachten na een paar keer al bijna helemaal weg zijn.

Jaime is niet alleen lichamelijk een must maar ook geestelijk! Hij luistert en observeert goed zodat hij weet wat hij moet doen. En daarnaast geeft hij je een advies mee waar je echt wat aan hebt. Ik vertrouw Jaime volledig.

Jaime is voor mij een topper!

Gracella uit Almere

Opzetten zaak en van mijn erge rugklachten af

Zelf had ik al jaren last van mijn rug. Ben overal geweest: fysio’s, chiropractor, rug specialisten etc, maar niets hielp.

De pijn was zo erg dat ik helemaal voorovergebogen liep en bijna geen trap meer kon lopen. Iemand gaf mij aan dat ik eens een keer naar Jaime moest en dat heb ik toen gedaan.

Na een paar behandelingen was de pijn al zoveel minder en kon ik weer bijna rechtop lopen. Als coach heeft Jaime mij veel nieuwe inzichten meegegeven. Door deze inzichten ben ik veel dingen anders gaan doen zowel voor mijn lichaam als voor mijn bedrijf (wat niet goed liep).

Nu een half jaar later kan ik zelfs weer sprinten en heb ik een nieuwe goedlopende zaak.

Bedankt!

H. uit Zwolle

Alles is mogelijk

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… succes blijft uit, een burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen uitdaging meer....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.