06 - 45 46 95 52  /  06 - 48 00 39 73 info@yourtotallifestyle.nl

Klant vertelt

Artrose in de onderrug en nek,- schouderklachten

Door de behandelingen van Jaime ben ik na 8 jaar eindelijk van mijn pijn verlost. Op jonge leeftijd werd er bij mij artrose in de onderrug geconstateerd en ik werd naar huis gestuurd met de mededeling ‘Leer er maar mee te leven, artrose is niet te genezen’. Ik moest maar een paracetamolletje nemen als de pijn te erg werd. Dat deed ik, 10 tot 20 per dag maar het hielp niet. Het was een harde dobber, de pijn belemmerde me in mijn dagelijkse leven, mijn werk en de zorg voor mijn twee kinderen. Ik moest na twee jaar besluiten om te stoppen met werken, de pijn koste mijn lichaam teveel energie. Totdat ik een artikel las over bepaalde voedingsmiddelen die artrose zouden verergeren. Het leek me het proberen waard, ik paste mijn dieet aan en het begon te werken, de pijn werd iets minder. Met de hulp van een voedingsdeskundige werd mijn voeding helemaal op mijn specifieke situatie aangepast, aangevuld met supplementen. Dit werkte wél, een aantal dingen die ik bijna niet meer kon – traplopen bijvoorbeeld – gingen nu weer iets beter. Toen kwam ik via een vriendin in contact met Jaime. Hij vertelde me dat mijn bekken scheef stond en een aantal van mijn ruggenwervels. Al na één behandeling merkte ik het verschil. Behalve de pijn in mijn onderrug, had ik ook veel last van mijn nek en schouders. Je probeert je pijn te compenseren door andere, verkeerde houdingen aan te nemen waardoor je weer op andere plekken in je lichaam klachten krijgt. Na enkele behandelingen stond en staat mijn bekken weer recht en heb ik helemaal geen pijn meer. Ik heb nu weer veel meer energie en kan weer leuke dingen doen met de kinderen en nog zoveel meer! Door de behandelingen heb ik veel meer inzicht gekregen in hoe mijn lichaam werkt dankzij de gesprekken met Jaime. Ik ben heel dankbaar dat ik hem ontmoet heb en kan iedereen die last heeft van chronische pijn van harte aanbevelen om gauw een afspraak te maken!

Haya Bergstra uit Almere

Rugklachten en coaching

2 Jaar geleden ontmoette ik Jaime tijdens mijn werk waar hij regelmatig kwam. Ik heb hem leren kennen als een gedreven, betrouwbare, lieve jongen die graag mensen wil helpen.
We hebben veel gesprekken gehad over het leven en met name waar de meeste mensen mee te maken krijgen en/of mee zitten. Dan hebben we het over voeding, stress, beweging en leefstijl.
Hij vertelde over zijn bijzondere behandelingen en coaching die op zeer korte termijn resultaat hebben.
In die periode had ik vaak last van mijn rug en zat ik met een aantal dingen dus ik besloot om meteen een afspraak bij Jaime te maken. Tijdens de eerste afspraak kon ik mijn verhaal kwijt en kreeg goede handvatten mee waar ik daadwerkelijk wat aan heb. Daardoor werd ik bewuster van voeding, beweging en zo ook de logische verklaringen waar bepaalde kwalen vandaan komen. Vervolgens heeft Jaime mij behandeld en heeft hij mijn bekken en wervels rechtgezet. Dit op een manier waarbij je er eigenlijk helemaal niks van voelt en dat was erg prettig.
Waar ik eerder bij verschillende fysiotherapeuten ben geweest was bij 1 behandeling bij Jaime al mijn pijn verdwenen. Door het probleem bij de kern aan te pakken in plaats van symptoombestrijding toe te passen. Sindsdien ben ik meerdere malen bij Jaime geweest voor een APK en als ik door stress weer last krijg dan weet ik dat het direct kan worden verholpen. Ik vind het een fijne persoonlijke manier van behandelen en zeer effectief.

Dennis Steenhuis uit Groningen

Ernstige rugklachten

De behandelingen van Jaime hebben mij enorm geholpen. Na 20 jaren zittend op kantoor te hebben doorgebracht kreeg ik last van ernstige rugklachten. Daardoor kon ik ineens hooguit een halfuurtje pijnvrij zitten. Ik vermeed lange autoritten en op mijn werkplekken had ik zit-sta bureau’s neergezet. Maar dit was natuurlijk symptoombestrijding. De behandelingen bij de fysiotherapeut boden weinig verlichting en die van de chiropractor (nieuw woord voor kraker) voelde helemaal niet goed. Totdat iemand mij adviseerde bij Jaime langs te gaan. Sindsdien begrijp ik veel meer van mijn lichaam en de oorzaak van mijn klachten. Hij constateerde dat ik scheef stond en dan kun je oefeningen doen tot je een ons weegt. Maar zoals hij zo mooi verwoorde: “als je fundering scheef staat moet je het gebouw juist niet extra belasten”. Toen Jaime voor het eerst mijn bekken recht had gezet voelde het alsof ik een paar nieuwe benen had gekregen. Daarnaast zette hij op subtiele wijze mijn ruggewervels recht en werden de spieren losgemaakt en heb ik op dit moment bijna tot helemaal geen last meer van mijn rug. Ik kan dan ook iedereen met klachten aanraden om een keer bij Jaime langs te gaan.

BN'er

Hele erge rugklachten en coaching

Zelf had ik al jaren last van mijn rug. Ben overal geweest: fysio’s, chiropractor, rug specialisten etc, maar niets hielp. De pijn was zo erg dat ik helemaal voorovergebogen liep en bijna geen trap meer kon lopen. Iemand gaf mij aan dat ik eens een keer naar Jaime moest en dat heb ik toen gedaan. Na een paar behandelingen was de pijn al zoveel minder. Ik kon niet alleen weer rechtop lopen, maar als coach heeft Jaime mij ook veel nieuwe inzichten meegegeven waar ik wat mee gedaan heb. Nu een half jaar later kan ik zelfs weer sprinten en heb ik een nieuwe goedlopende zaak.

Bedankt!

Henry uit Zwolle

Coaching, rug,- en nekklachten

Na jaren zoeken naar een goeie, stevige maar effectieve en ontspannende massage, kwam ik via via bij Jaime terecht! Zelf heb ik al jaren last van rug en nekklachten en ik kan zeggen dat mijn klachten na een paar keer al bijna helemaal weg zijn. Jaime is niet alleen lichamelijk een must maar ook geestelijk! Hij luistert en observeert goed zodat hij weet wat hij moet doen. En daarnaast geeft hij je een advies mee waar je echt wat aan hebt. Ik vertrouw Jaime volledig en in korte tijd is hij zowel masseur als vriend voor mij.

Jaime is voor mij een topper!

Gracella Kerster uit Almere

Slaapproblemen en coaching

Na een behandeling van Jaime sliep ik meteen en de hele nacht door! En dat terwijl ik al meer dan een jaar vanaf 2.00 uur in slaap val tot ongeveer 5.30. Dus normaal een paar uurtjes. Ook heb ik een sterker mentaal gevoel en voel ik me niet meer zo afgeschreven. Dankjewel. Prachtig cadeau.

Alice de Vries uit Zwolle

Ervaring

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen resultaat....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.