Over ons

Mathilda van Maaren

Dennis Ansems

Linda van Viegen

Sander Groenink

Eddie Sevink

Jaime Eckelboom

 

Sport & Lifestyle Center BalansEspressobar Maling, Oosterschelde, Brasserie Guuzs, KNVBZilveren Kruis, Horeca Mannen, e-ActiveEngel WinkelcaféRun2day Zwolle, UWVBrasserie LoezsKNLTB

      

Welkom! Wij hopen dat onze website je een beetje op weg kan helpen. Heb je vragen, of wil je weten wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen doen, bel of mail dan gerust.


DE KRACHT VAN HET TOTAAL

Binnen ons unieke totaalconcept werken wij met A-players en multifunctionele doeners; personen die het verschil maken. Met dit team bieden wij een compleet aanbod om iedereen op ieder vlak te kunnen voorzien.

Met dit concept zijn we actief binnen het bedrijfsleven, horeca, onderwijs, (sport)organisaties en particuliere markt. Onze klanten variëren van eigenaren van bedrijven, managers/personeel, (top)sporters, artiesten, coaches, trainers tot aan kinderen en ouders.

Jaime Eckelboom is o.a. branding & imago professional binnen organisaties, horeca, onderwijs en de topsport. Jaime wordt vaak ingezet als vertrouwenspersoon, de oren en ogen van een organisatie en is een multifunctionele coach: een duizendpoot met een ‘getting-things-done-mentaliteit’.

Als multifunctionele coach is hij inzetbaar als vertrouwenspersoon, persoonlijkheidstrainer, mindset-, mentale weerbaarheid- & gedragscoach, vitaliteit-/leefstijlprofessional, topsportcoach en kindercoach.

Op management vlak ingezet als people manager, organisatiemanager en prestatiemanager; inspiratie, motivatie, energie-/stressmanagement, vitaliteitsmanagement, prestatiegedrag, eigenaarschap & leiderschap zijn onderwerpen die hierin toegepast worden.

Verder heeft Jaime voor een aantal grote internationale merken de acquisitie en vertegenwoordiging verzorgd. 

Sander Groenink is o.a. eigenaar van Espressobar Maling. Als multifunctionele doener is Sander als industrieel product ontwerper betrokken geweest bij grote innovatieve en creatieve projecten voor o.a. werkgevers als Masterfoods (Mars, Snickers etc.) en Friesland Campina. Naast de verantwoordelijkheid voor de creatieve processen heeft Sander binnen FC ook een compleet projectbeheer systeem geïntroduceerd, geïmplementeerd en uitgerold, dit vanwege zijn scherp analytisch vermogen en kennis en kunde van procesoptimalisatie.

Naast bovenstaande competenties is Sander in zijn dagelijkse leven werkzaam als ondernemer, strateeg en branding coach en geeft hij verschillende opleidingen samen met Jaime. Sander is 2 voudig Nederlands kampioen in de disciplines Brewers Cup en Cup Tasters. Zijn drive om altijd het beste onderuit de kan te halen en dat in combinatie met een creatieve benadering van de wedstrijd heeft tot dit resultaat geleid.

Dennis Ansems is expert in gedragsverandering zowel individueel als op groepen van 50-150 man. Zijn achtergrond als prestatie coach en mental coach zorgen ervoor dat de verandering van groepen en individuen effectief en vloeiend verlopen.

Ook heeft hij mental coaching ervaring met topsporters o.a. bij Papendal en top artiesten die op de grotere podia optreden zoals André Hazes en Kensington.

Daarnaast heeft hij meer dan 20 jaar ervaring met commerciële en operationele processen bij diverse branches (ook in de zorg) met grootte van 20-9000 mensen. Een onderdeel van zijn expertise ligt in het ontwikkelen en meedenken van strategie, visie en missie.

Dennis, Sander en Jaime geven ook verschillende opleidingen en zijn daarnaast ook te zien of in te huren als spreker. 

Samen krachten bundelen

Wij werken met dit concept samen met mensen die wij vertrouwen, die dezelfde missie en visie delen en waar wij een goed gevoel bij hebben. Door samen onze krachten te bundelen zullen we daarom veel sneller resultaat behalen en een Top.

Onze missie

  • Mensen te motiveren en te bewegen bij het bereiken van hun (persoonlijke) doelen. Dit is vooral gericht op uitstraling, ontwikkeling, vitaliteit, gezondheid, (top)sport en bewegen, werk en (personal) branding.
  • Het inzetten van ons totaalconcept om zodoende maximale prestaties te leveren en resultaten te behalen.

Onze visie

Samen met elkaar mensen inspireren en motiveren de beste versie van zichzelf te zijn en een bijdrage leveren aan een betere en mooiere wereld.