06 - 45 46 95 52  /  06 - 48 00 39 73 info@yourtotallifestyle.nl

Over ons

Jaime Eckelboom

Lieke van Horen

Jan van de Weerdhof

Mathilda van Maaren

Partners

VIA Coaching & Training, De Horecamannen, PEC Zwolle, Fletcher Resort-Hotel Zutphen, Tandartspraktijk van de Ven- Visser Heerde, Schoonheidssalon Karisch, KNLTB, Psycholoog Almere, Engel Winkelcafé Zwolle, Pro Actief Almere, UWV, Sportscenter Bijsterbosch Heerde en Hattem, Sportschool MFit Zwolle en Meppel

Welkom op onze website! Wij hopen dat onze site je een beetje op weg kan helpen. Heb je vragen, of wil je weten wat wij voor jou kunnen doen, bel of mail dan gerust.


Your Total Lifestyle

Met Your Total Lifestyle bieden we verschillende mogelijkheden voor mensen om hun persoonlijke doelen te bereiken zowel op persoonlijk, zakelijk, fysiek, mentaal als emotioneel gebied.

Dat doen we vanuit verbinding, onze motivatie, betrokkenheid en eigen ervaring. Bij ons nemen we de tijd voor je verhaal en worden vragen, problemen en wensen serieus genomen. Vervolgens wordt er gekeken wat de juiste richting is om zo samen het beste resultaat te halen.


Waarom bij ons:

  • wij begrijpen mensen en we werken vanuit betrokkenheid en verbinding
  • iedereen is anders dus voor iedereen is een andere plan van aanpak nodig
  • wij werken oplossingsgericht en hebben meerdere oplossingen om tot het beste resultaat te komen
  • samen creëren we een goede eigen basis en persoonlijk balans
  • preventie en vitaliteit in de breedste zin
  • door het bieden van meer mogelijkheden en onze nieuwe manier van werken worden resultaten sneller bereikt

Omdat wij heel sterk zijn in het vinden van de werkelijke oorzaak van problemen, wordt er niet alleen oplossingsgericht gewerkt maar wordt ook symptoombestrijding voorkomen.


Onze visie

Mensen streven naar geluk en vitaliteit en hebben de wens “je eigen ik” te willen zijn. Mensen hebben hierdoor de behoefte persoonlijke invloed uit te oefenen en doelen te stellen die hun eigen “ik zijn” versterken.


Onze missie

Onze missie is dan ook mensen helpen te bewegen bij het bereiken van persoonlijke doelen en “je eigen ik”. Dit is vooral gericht op geluk, vitaal en gezond leven, uitstraling, beweging, werk, ontwikkeling en personal branding.

Samen

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… Wij helpen daarom zoveel mogelijk mensen die vast zitten op zowel persoonlijk, zakelijk, fysiek, mentaal als emotioneel gebied.