Over ons

Remco Reinink

Arjan Jansen

Harrie van de Ven

Jan Timmerman

Alois Maton

Nick Bosscher

Mathilda van Maaren

Jauke van Klinken

Linda van Viegen

Lieke van Horen

Jaime Eckelboom

Dennis Ansems

Succes & Imago 

KNLTB, Horeca Mannen, Zilveren Kruis, UWV, Run2day Zwolle, KNVB, Topsport Nederland, Regio Zwolle United, WeFitter app 

      

DE KRACHT VAN HET TOTAAL

Wij werken met een totaalconcept voor het halen van het beste duurzame resultaat op de onderdelen (top)sport, algehele leefstijl, fysieke klachten, styling/imago en werk.

Dit totaalconcept is ontstaan door een deel eigen ervaring waarin we gemerkt hebben dat combinaties maken van verschillende onderdelen om een bepaald doel te halen sneller en efficiënter werkt. Hierdoor kunnen we kijken naar alles wat invloed zou kunnen hebben op jou of het resultaat wat je wil bereiken. 

Op dit moment zijn we met dit concept actief binnen het bedrijfsleven, scholen, (sport)organisaties en particuliere markt. Onze klanten variëren van managers, (top)sporters, artiesten, coaches tot aan kinderen en ouders.

Lieke van Horen is actief als vitaliteit- en leefstijlprofessional, styliste, voedingsspecialist, gastvrouw en coach persoonlijke ontwikkeling. 

Lieke is iemand waar mensen zich bij thuis voelen. Vrolijk, goede uitstraling en ze weet als geen ander om mensen te motiveren om een stap verder te komen.

Daarnaast is Lieke zowel voor Your Total Lifestyle als voor Coachplaats het contact voor de klanten en coaches.

Dennis Ansems is expert in gedragsverandering zowel individueel als op groepen van 50-150 man. Zijn achtergrond als prestatie coach en mental coach zorgen ervoor dat de verandering van groepen en individuen effectief en vloeiend verlopen.

Ook heeft hij mental coaching ervaring met topsporters o.a. bij Papendal en top artiesten die op de grotere podia optreden zoals André Hazes en Kensington.

Daarnaast heeft hij meer dan 20 jaar ervaring met commerciële en operationele processen bij diverse branches (ook in de zorg) met grootte van 20-9000 mensen. Een onderdeel van zijn expertise ligt in het ontwikkelen en meedenken van strategie, visie en missie.

Jaime Eckelboom is actief als succes & imago professional in het bedrijfsleven en in de topsport. Hij is expert op de onderdelen mindset en (psycho)gedrag en werkt daarnaast als kinder- en topsportcoach, vitaliteitstherapeut en fysieke therapeut (sportmassage en therapieën).

Jaime is de duizendpoot van de club en kan zowel in de breedte als in de diepte meekijken op verschillende onderdelen. Dus of het nou gaat om trainingen, mindset & mentale weerbaarheid, gedrag, fysieke klachten, sportvoeding, coaching of het krijgen en behouden van een succesvol imago. Jaime combineert dit om samen met de coachee zo de beste mogelijke resultaten te behalen.

Dennis en Jaime geven ook verschillende opleidingen (net als meer van ons team) en daarnaast zijn ze beide te zien als spreker. Ook als bedrijven hun eigen concept meer in de markt willen zetten om een grotere naamsbekendheid te krijgen worden Dennis en Jaime als spreker vaak ingehuurd. 

Samen voor sneller resultaat

Wij werken met dit concept samen met mensen die wij vertrouwen, die dezelfde missie en visie delen en waar wij een goed gevoel bij hebben. Door samen met de rest van ons team onze krachten te bundelen zullen mensen sneller vooruitgaan en dat ook nog met duurzaam resultaat.

Onze missie

  • Mensen te motiveren en te bewegen bij het bereiken van hun (persoonlijke) doelen. Dit is vooral gericht op uitstraling, ontwikkeling, vitaliteit en gezondheid, (top)sport en bewegen, werk en personal branding.
  • Het halen van sneller resultaat en optimaal succes door het inzetten van ons totaalconcept wat goed op elkaar aansluit, onze andere manier van werken en denken en de echte verbinding wat de sleutel is van succes.

 

Onze visie

Samen met de rest van ons (groeiende) team gaan wij veel mensen weer fit, gezond, bewust, vitaal, gelukkig, positief en succesvol krijgen.