06 - 45 46 95 52  /  06 - 46 15 92 78 info@yourtotallifestyle.nl

Massages

Wil jij meer rust en ontspanning. Of wil je meer energie en sneller herstellen. Kom dan één van onze massages ervaren. Al onze massages hebben ook een positief effect op de doorbloeding en het afweersysteem en afvalstoffen worden sneller uit het lichaam verwijderd.


Voorkomen van lichamelijke problemen

Men stapt vaak pas naar de massagetherapeut als er een acuut probleem is, hevige pijn in de rug of een arm die men niet meer zonder pijn kan bewegen. Wij proberen juist deze problemen te voorkomen. Een veelgehoorde opmerking van mensen op de massagetafel is; ‘Ik had niet door dat ik dáár pijn had.

Om klachten te voorkomen laat dus regelmatig de spanning in je spieren wegmasseren zodat je lichaam ontspannen blijft. Zie het als een ‘onderhoudsbeurt’ voor je spieren.


Sportmassage & stevige massage

Sportmassage is een massage voor iedereen. De massage is stevig en meer op de spieren gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie, zullen blessures sneller herstellen en worden er betere sportprestaties geleverd.

De stevige massage is voor mensen die juist niet houden van het zachte masseren en het gevoel willen hebben dat er wat is gedaan.


Orthomanipulaties

Veel klachten kunnen te maken hebben met kleine corrigeerbare afwijkingen in de wervelkolom, bekken en andere gewrichten. Belangrijk is dat alle gewrichten in de juiste stand staan, want door een kleine stand afwijking raakt de functie van het aangrenzende zenuwstelsel verstoord.

Millimeter kleine afwijkingen kunnen dus soms al grote klachten veroorzaken zoals hernia, rug- en nekklachten. Bij de orthomanipulatie therapie wordt hier dus aandachtig naar gekeken.


Wervelkolom massage

Deze massage richt zich op de gehele wervelkolom met name de tussenwervelschijven.

Het is een hele rustige therapeutische rugmassage. Veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias, ischialgie en een chronische hernia zijn met deze methode ongevaarlijk en goed te behandelen.

In de praktijk is gebleken dat bij spanningsklachten zoals burn-out het hele lichaam nogal heftig kan reageren, maar dat de spanning zichtbaar afneemt.


Fibromyalgie

Mensen met fibromyalgie bleken veel baat te hebben bij massages volgens onderzoek door de Universiteit van Miami. Maar dit was niet voldoende. Daarom is er een speciale massage (fibromyssage) ontwikkelt die specifiek gericht is op het minderen van fibromyalgie klachten.

De fibromyssage is dus een speciale therapie:

  • ter bevordering van de nachtrust
  • tegen verschillende soorten hoofdpijn
  • voor pijnklachten

In combinatie met ons advies voor voeding en beweging zullen resultaten nog veel sneller gehaald gaan worden.


Therapeutische massage

Een therapeutische massage is een combinatie van verschillende vormen van technieken tegelijk. Hierbij werken we heel intens op jouw specifieke klachten zodat we het lichaam stilaan terug in balans krijgen.

Tijdens de massage streven we naar het verminderen of zelfs opheffen van spierblokkades, spanningen en pijn.


Kindermassage

Onze kindermassage is geschikt voor kinderen met ADHD, slaapproblemen, concentratieproblemen, overgevoeligheid/hypersensitiviteit, onvoldoende zelfvertrouwen, motorische problemen, onrustige kinderen of kinderen die teveel stress hebben.


Ook mogelijk in overleg:

  • chiropractie
  • fysiotherapie
  • andere behandelingen

Alles is mogelijk

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen resultaat....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.