Coaching & therapie

De manier waarop wij werken gaat helemaal uit van jou. Wat is je vraag, waar heb je het moeilijk mee, waarin wens je te willen groeien en wat zijn je kwaliteiten? Je kunt het zo zien: je weg uit deze situatie is een weg van persoonlijke groei.

Jij bepaalt je eigen groei. Wij stimuleren je, zijn jouw spiegel die zichtbaar maakt wat jij niet ziet, zorgen er samen voor dat de druk eraf gaat door gewoontes en patronen te doorbreken en geven je inzicht en middelen om in je eigen kracht te komen. Zo ontwikkelen we samen een pad wat precies bij jou past waarbij wij adviseren en aanvullen om datgeen te bereiken waar jij graag heen zou willen.

 

Onderdelen coaching & therapie:

 • succes & imago (als persoon of als bedrijf)
 • mindset & mentale weerbaarheid
 • bewustwording en doorbreken van patronen/gewoontes
 • motivatie & focus
 • talent- en persoonlijke ontwikkeling
 • als vertrouwenspersoon
 • burn-out & stress
 • gedrag veranderen zoals faalangst, negatief zelfbeeld, perfectionisme, ADHD, competitief gedrag, depressiviteit, angststoornis

 

 Specifiek in Almere en Amsterdam:

 • relatietherapie
 • gezinscoach
 • verslavingen
 • rouwverwerking
 • fobie behandeling
 • trauma verwerking
 • EMDR

Wij werken op onze locaties nauw samen met onder andere de psychologen Mathilda van Maaren en Eva Idelenburg om zo samen het beste resultaat te behalen.

Het sneller aangeven van mijn grenzen

Ik heb de coaching van Lieke als zeer prettig ervaren. Lieke is een warme vrouw met een uitstekend inlevingsvermogen. Ze heeft mij aan het denken gezet hoe het ook anders zou kunnen. Zo heb ik onder andere geleerd beter naar mijzelf te luisteren en grenzen te stellen.

Fantastisch om te ervaren hoe goed mij dat doet!

Bedankt Lieke

A. uit Kampen

Met een trage schildklier toch 10 kilo kwijt in 4,5 week

Ik worstel al jaren met overgewicht en ben uiteindelijk beland bij de huisarts.

Conclusie: je hebt gewoon 'pech' want je hebt een trage schildklier en daar moet je mee leren leven.

Zelf was ik hier niet van overtuigd.

Toen kwam ik in contact met Jaime en heeft hij onderzocht wat er aan de hand was: mijn Lichaam was oververmoeid en kon de afvalstoffen niet goed verwerken waardoor ik dus niet kon afvallen en steeds meer aankwam.

Aan de hand van dit resultaat hebben Lieke en Jaime een plan opgesteld en hebben gekeken naar o.a. mijn voeding met als doel 'gezonder worden', niet zozeer afvallen of letten op calorieën (ik eet net zoveel) zoals veel afvalprogramma's doen.

Resultaat: na 4,5 week al 10 kilo kwijt, geen opgeblazen gevoel meer en bovendien lichamelijk veel frisser en gezonder!

Conclusie: luister goed naar je lichaam, neem geen genoegen met 'pech' maar ga er actief mee aan de slag en laat je ondersteunen door de kennis en kunde van Lieke en Jaime!

Sander uit Zutphen

Trainen vanuit de basis

Jaime houdt rekening met ieders specifieke aanleg, beperkingen, ambities, motivatie en eigenaardigheden.

Hij traint consequent en systematisch aan de essentiële basiselementen die nodig zijn om verder te komen. Niet door het afsteken van ingewikkelde verhalen maar door het terugbrengen van alles naar de kern van de zaken en "eenvoudige" taken en oefeningen.

Juul uit Zutphen

Meer energie en afgevallen door de juiste voeding

Ik ben erg afgevallen en ik heb veel meer energie en dat in zo'n korte tijd. En dat zonder honger of dipje zelfs. En dat alleen maar omdat Lieke kijkt van wat je lichaam precies nodig heeft. Bij mij kwam eruit dat ik juist minder eiwitten moest gaan eten.

Dit had ik nooit verwacht dus ik zou het iedereen aanraden om langs gaan want je denkt dat je goed eet maar bij mij was dat dus ook niet zo. .

M. uit Meppel

Vertrouwen

Ik heb Jaime eerst leren kennen als trainer. Maar al snel merkte ik dat hij niet alleen goed is in training geven.

Tijdens de training en gesprekken die we hebben geeft hij mij het gevoel dat ik met alles bij hem kwijt kan en het fijne is is dat hij dingen ook begrijpt. Ook heb ik bij hem het gevoel dat ik mij niet voor mezelf moet schamen en dat ik er mag zijn zoals ik ben.

Hierdoor is mijn vertrouwen ontzettend gegroeid en gaat me alles een stuk makkelijker af.

 

E. uit Zutphen

Mentaal sterker & beter slapen

Na een behandeling van Jaime sliep ik meteen en de hele nacht door! En nog steeds. En dat terwijl ik al meer dan een jaar vanaf 2.00 uur in slaap val tot ongeveer 5.30. Dus normaal een paar uurtjes.

Daarnaast heb ik door de coaching een sterker mentaal gevoel gekregen en voel ik me niet meer zo afgeschreven.

Dankjewel. Prachtig cadeau.

Alice uit Zwolle

Jarenlang erge rugklachten na een paar keer al weg

De behandelingen van Jaime hebben mij enorm geholpen. Na 20 jaren zittend op kantoor te hebben doorgebracht kreeg ik last van ernstige rugklachten. Daardoor kon ik ineens hooguit een halfuurtje pijnvrij zitten. Ik vermeed lange autoritten en op mijn werkplekken had ik zit-sta bureau's neergezet.

Maar dit was natuurlijk symptoombestrijding. De behandelingen bij de fysiotherapeut boden weinig verlichting en die van de chiropractor (nieuw woord voor kraker) voelde helemaal niet goed. Totdat iemand mij adviseerde bij Jaime langs te gaan.

Sindsdien begrijp ik veel meer van mijn lichaam en de oorzaak van mijn klachten. Hij constateerde dat ik scheef stond en dan kun je oefeningen doen tot je een ons weegt. Maar zoals hij zo mooi verwoorde: "als je fundering scheef staat moet je het gebouw juist niet extra belasten". Toen Jaime voor het eerst mijn bekken recht had gezet voelde het alsof ik een paar nieuwe benen had gekregen. Daarnaast zette hij op subtiele wijze mijn ruggewervels recht en werden de spieren losgemaakt en heb ik op dit moment helemaal geen last meer van mijn rug.

Ik kan dan ook iedereen met klachten aanraden om een keer bij Jaime langs te gaan.

BN'er uit Almere

Opzetten zaak en van mijn erge rugklachten af

Zelf had ik al jaren last van mijn rug. Ben overal geweest: fysio's, chiropractor, rug specialisten etc, maar niets hielp.

De pijn was zo erg dat ik helemaal voorovergebogen liep en bijna geen trap meer kon lopen. Iemand gaf mij aan dat ik eens een keer naar Jaime moest en dat heb ik toen gedaan.

Na een paar behandelingen was de pijn al zoveel minder en kon ik weer bijna rechtop lopen.

Als coach heeft Jaime mij ook veel nieuwe inzichten meegegeven. Door deze inzichten ben ik veel dingen anders gaan doen zowel voor mijn lichaam als voor mijn bedrijf (wat niet goed liep).

Nu een half jaar later kan ik zelfs weer sprinten en heb ik een nieuwe goedlopende zaak.

Bedankt!

H. uit Zwolle

Betere prestaties met mijn topsport

Zelf dacht ik dat ik al veel wist van training en voeding. Maar na een gesprek met Jaime wist ik dat er nog veel meer uit te halen was.

De manier waarop hij dingen uitlegt en hoe we alles zijn gaan doen heeft voor mij niet alleen veel betere prestaties opgeleverd maar ook veel nieuwe inzichten.

Bekende topsporter

Alles is mogelijk

Uit eigen ervaring weten we wat het is om vast te zitten… succes blijft uit, een burn-out, geen leuk werk, rugklachten, weinig energie, ziekte, geen uitdaging meer....toch zijn we er allemaal uitgekomen. Dus ook voor jou is alles mogelijk.