Over Lieke & Jaime

DE KRACHT VAN HET TOTAAL

Wij zijn Lieke en Jaime en wij werken met een totaalconcept voor het halen van het beste duurzame resultaat op de onderdelen (top)sport, leefstijl, fysieke klachten, styling en werk.

Dit concept is ontstaan door een deel eigen ervaring waarin we gemerkt hebben dat combinaties maken van verschillende onderdelen om een bepaald doel te halen efficiënt werkt. Hierbij kijken we naar alles wat invloed kan hebben op jou of jouw resultaat. 

Op dit moment zijn we met dit concept actief binnen het bedrijfsleven, scholen, (sport)organisaties en particuliere markt. Onze klanten variëren van managers, (top)sporters, artiesten, coaches tot aan kinderen en ouders.

Lieke van Horen is werkzaam als vitaliteit- en leefstijlprofessional, styliste, voedingsspecialist, gastvrouw en coach persoonlijke ontwikkeling.

Jaime Eckelboom is werkzaam gedragscoach, vitaliteitstherapeut, fysieke therapeut (masssage & therapie), kinder- en topsportcoach. Daarnaast werkt hij als succes & imago professional in de (top)sport en het bedrijfsleven.

Samen voor sneller resultaat

Wij werken met dit concept samen met mensen die wij vertrouwen, die dezelfde missie en visie delen en waar wij een goed gevoel bij hebben. Door samen met de rest van ons team onze krachten te bundelen zullen mensen sneller vooruitgaan en dat ook nog met duurzaam resultaat.

Onze missie

  • Mensen te motiveren en te bewegen bij het bereiken van hun (persoonlijke) doelen. Dit is vooral gericht op uitstraling, ontwikkeling, vitaliteit en gezondheid, (top)sport en bewegen, werk en personal branding.
  • Het halen van sneller resultaat en optimaal succes door het inzetten van ons totaalconcept wat goed op elkaar aansluit, onze andere manier van werken en denken en de echte verbinding wat de sleutel is van succes.

 

Onze visie

Samen met de rest van ons (groeiende) team gaan wij veel mensen weer fit, gezond, bewust, vitaal, gelukkig, positief en succesvol krijgen.